Търся си тази предна добавка. Търся я имам човек който може да ми направи калъп и да ми я излее мога и да направя и на други побаче трябва една оригинал.
Известие
Collapse
No announcement yet.
Добавка за предна броня
Collapse
X
-
И аз съм навитакСамо,че снимките на който я видях в алфисти.нет,много дървено ми изглежда. Може би на живо ще е по-добре. Другия вариянт е повечко хора и партийно да вземем една оригинална,но си е набутвация.
Или да я купим втора ръка. В Английския форум,може да се продава. Там го водят "Сплитер". .... или в други форуми .........Last edited by TS; d.m.y г., 21:20.
-
Първоначално публикувано от davidoff_306 Покажи съобщениеАз толкова пари не давам :Дsigpic 155ex 159ex 530new
Comment
-
Първоначално публикувано от ivopetrov_1982 Покажи съобщениенамерих един пич в Англия и той прави този модел спойлер!ако се разберем за добра цена с него ще пиша!
Даването на газ, води до пристрастяване!
Alfa Romeo 155 1.8TS by RuBig
Volvo V50 2.0D by RuBig
Comment
-
Първоначално публикувано от Furious 155 Покажи съобщениеУха, чакаме инфо!даже съм ангажирал едно приятелче който живее в англия да търси по форуми морги и т.н.
sigpic 155ex 159ex 530new
Comment
-
Първоначално публикувано от davidoff_306 Покажи съобщениеАз ако знам че ще има мн желаещи за тази добавка ще се ангажирам да купя един оригинал и инам човек който ще ми направи калъп и ще ги изработва от стъкломат.sigpic 155ex 159ex 530new
Comment
-
Първоначално публикувано от davidoff_306 Покажи съобщениеАз ако знам че ще има мн желаещи за тази добавка ще се ангажирам да купя един оригинал и инам човек който ще ми направи калъп и ще ги изработва от стъкломат.
Volvo V50 2.0D by RuBig
Comment
-
Тия добавки се правят еластични точно поради големия шанс за директно стълкновение с какви ли не препятствия.
Иначе съм виждал много и грозно разкъртени "добавки" поради странни обекти по нашите европейски пътища - вярвяйте, не си струва ...
Иначе и аз съм навит за бройка !
Comment
-
Първоначално публикувано от Alfa User Покажи съобщениеТия добавки се правят еластични точно поради големия шанс за директно стълкновение с какви ли не препятствия.
Иначе съм виждал много и грозно разкъртени "добавки" поради странни обекти по нашите европейски пътища - вярвяйте, не си струва ...
Иначе и аз съм навит за бройка !нали пари са давани трябва да се пази!
sigpic 155ex 159ex 530new
Comment
-
Първоначално публикувано от Tie Покажи съобщениеИзвиянам се за въпроса, но колко струва оригинална такава добавка и откъде може да се поръча?
Volvo V50 2.0D by RuBig
Comment
-
Няма ли нещо ново по темата?
Много ми се ще такава добавка за бронята!
Правих търсене и в един английски форум намерих един, който ги отливал, ама се оказа, че отдавна не го прави вече и е унищожил и формата... та там гредичка...
Volvo V50 2.0D by RuBig
Comment
Comment